تسلط بر تامین سرمایه
فصل اول
مقدمه
ونچر کپیتال و انجلز
منابع دوره
قدرت بی پولی
5 راهکار جان مولینز
داستان توماس نوبل
نتیجه گیری
تمرین فصل اول
جزوه فصل اول
کتاب جان مولینز
فصل دوم
مروری بر فصل قبل
مدل همتایابی
اقتصاد مشارکتی
داستانی از زبان جان مولینز
انتخاب سرمایه گذار
نتیجه گیری
تمرین فصل دوم
جزوه درس دوم
فصل سوم
مدل پیش پرداخت
گفتگو با اریک مولر(1)
گفتگو با اریک مولر(2)
بخش چهارم
بخش پنجم
جزوه فصل سوم
فصل چهارم
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم
بخش پنجم
بخش ششم
بخش هفتم
جزوه فصل چهارم
فصل پنجم
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم
بخش پنجم
بخش ششم
فصل ششم
بخش اول | تبدیل خدمات به محصول
بخش دوم | گفتگو با راب فیتزپاتریک (1)
بخش سوم | گفتگو با راب فیتزپاتریک (2)
بخش چهارم | خلاصه دوره (1)
بخش پنجم | خلاصه دوره (2)
منابع تکمیلی
شاید برای شما هم پیش آمده باشد، برای شروع یک کسبوکار ایدهای جذاب و فوقالعادهای داشتهاید، اما به دلیل عدم توانایی در تأمین مالی، منصرف شدهاید. شاید به سراغ بانکها نیز برای دریافت وام مرتبط با ایده کسبوکار خود رفته باشید و بهاحتمالزیاد به در بسته خوردهاید. همیشه به یاد داشته باشید، بزرگترین مانع پیش روی شما برای راهاندازی کسبوکار، تأمین سرمایه نیست. اما در ذهن خود به دلیل اینکه نسبت به این موضوع، آگاهی کافی ندارید، موضوعی سخت و پیچیده به نظر میرسد.
تأمین منابع مالی را شاید بتوان مهمترین و پر چالش ترین مرحله راهاندازی هر کسبوکاری دانست. بحثهای تأمین پول و سرمایه، دغدغه اصلی و اولیه هر کارآفرینی است. فرایند به دست آوردن وجوه موردنیاز، ممکن است ماهها به طول انجامد و کارآفرینان را از حرفه مدیریت کسبوکارها منصرف کند. از سوی دیگر، بدون تأمین مالی کافی، کسبوکارهای نوپا هرگز به موفقیت نخواهند رسید. کمبود سرمایهگذاری عاملی مؤثر در شکست بسیاری از کسبوکارهاست، بااینحال به دلیل نرخ بالای مرگ و میر کسبوکارهای کوچک جدید، مؤسسات مالی تمایل چندانی به قرض دادن وجوه یا سرمایهگذاری در آنها ندارند. فقدان سرمایهٔ کافی، کسبوکار نوپا را با رها ساختن بر بنیان مالی ضعیف، مستعد شکست خواهد کرد. بنابراین هر کسبوکاری برای راهاندازی، رشد و موفقیت به منابع مالی نیاز دارد. منابع مالی مختلفی برای تأمین سرمایه لازم وجود دارد، که با توجه به نوع فعالیت، میزان سرمایه موردنیاز و سایر عوامل میتوان از هریک از آنها استفاده کرد.
در دوره تسلط بر تأمین سرمایه، محمدمهدی ربانی با توجه به تجربیات شخصی خود، در زمینه راهاندازی چندین استارتاپ در ایران و خارج از کشور و همچنین با بهرهگیری از منابع خارجی معتبر، به این سؤالات پاسخ میدهد: چگونه برای راهاندازی یک کسبوکار سرمایه لازم را کسب کنید؟ آیا از بانک تأمین سرمایه کنید؟ آیا از پسانداز شخصی برای راهاندازی کسبوکارتان استفاده کنید؟ آیا از طریق ونچر کپیتال یا انجلز سرمایه کسب کنید؟ این دوره به دنبال آموزش روشهای آسان، کاربردی و بدون نیاز به آمادهسازی طرحهای توجیهی فنی سخت و پیچیده (Business Plan) یا طرحهای توجیهی مالی (Financial plan) و یا طرحهای امکانسنجی است. همچنین در این دوره با مثالهای واقعی که حاصل تجربیات شخصی خود مربی است و با تحلیل شرکتهای برتر دنیا با روشهای مختلف تأمین سرمایه، آشنا میشوید.
مهمترین مزیت تأمین مالی برای کسبوکارهای نوپا و کوچک، امکان راهاندازی و توسعه آن کسبوکار است. سرمایههای در گردش، در کسبوکارهای کوچک بسیار محدود بوده و معمولاً پاسخگوی هزینههای کوتاهمدت آن کسبوکار است و امکان افزایش سرمایه و توسعه فعالیتها از محل درآمد، سخت و زمانبر است. در این شرایط استفاده از روشهای تأمین مالی به این کسبوکارها اجازه رشد سریعتر میدهد.
شما با مشاهده و آموزشهای دوره تسلط بر تأمین سرمایه غیرازاینکه مهمترین نکات برای موفقیت یک کسبوکار را میآموزید، با نکاتی که سبب شکست کسبوکارها نیز میشود، آشنا خواهید شد. در این دوره، روشهایی را میآموزید که میتوانید کسبوکارتان را بدون داشتن سرمایه زیاد و یا گرفتن سرمایه از سرمایهگذاران شروع کنید. تأمین مالی به شما قدرت میدهد، تا ایدهها و طرحهای خود را به مرحله اجرا درآورید و کسبوکاری سودآور ایجاد کنید.
دوره تسلط بر تأمین سرمایه، مناسب افرادی است که تصمیم دارند کسبوکار جدیدی را راهاندازی کرده و مستقل برای خود کار کنند. همچنین این دوره به افرادی که در حال حاضر کسبوکار سنتی دارند و میخواهند قبل از اینکه کسبوکارشان نابود شود، کسبوکار جدیدی راهاندازی کنند، پیشنهاد میشود.
اگر یک فرد مشتاق و فاقد سرمایه لازم برای راهاندازی کسبوکار هستید، شما میتوانید با کمک راهحلهای این دوره یک کارآفرین ثروتمند شوید.
اساتید دوره

محمد مهدی ربانی
او هشت سال پیش وقتی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه اصفهان بود، با سه تن از دوستانش یک پارکینگ در خیابان استاد مطهری اجاره می کنند و با سرمایه صفر مجله پنجره خلاقیت را تاسیس می کنند. او هم اکنون مدیرمسئول مجله است. این مجله هم اکنون یکی از موفق ترین رسانه ها در زمینه کارآفرینی در کشور است. این مجله یکی از اهدافی بوده که مدرس این دوره با استفاده از همین استراتژی ها در جوانی به آن دست یافته است. دکتر ربانی همچنین مدیرمسئول انتشارات نگاه نوین (مالک برند ثروتمندان خودساخته) است که کتاب های منتشر شده توسط این انتشارات جزو پرفروش ترین کتاب های ایران هستند. حتما با کتاب اثر مرکب دارن هاردی آشنا هستید که اولین بار انتشارات ثروتمندان خودساخته آن را به مردم ایران معرفی کرد. محمد مهدی ربانی با اینکه علاقه زیادی به تدریس دارد و مدرس دانشگاه است، عقیده دارد که امروزه به افرادی نیز نیاز داریم که هم دانشگاهی باشند و هم در کف بازار، تجارت کنند تا دانش کاربردی را بتوانند به دیگران آموزش دهند. به همین دلیل او از 18 سالگی به کار ویزیتوری کتاب و دارو در داروخانه ها مشغول شد و هم اینک موسس داروسازی دیموند، یکی از نوآورترین داروسازی های کشور است. شرکت تینو که در زمینه اختصاصی استارتاپ ها مشغول به کار است، یکی دیگر از فعالیت های اجرایی اوست. به اندام دکتر کرمانی، سالم باش و ... استارتاپ هایی هستند که دکتر ربانی مستقیما در به وجودآمدن شان نقش داشته است. دکتر ربانی قبل از 30 سالگی، ده ها برنامه زنده تلویزیونی داشته و خدمت گذار عموم مردم ایران بوده است. ده ها مقاله و کتاب به صورت مکتوب به مخاطب خود ارایه داده است و ماموریت خود را کمک به دیگران برای رسین به اهداف خود می داند. او به صورت مستقیم در دانشگاه های داخلی و خارجی از جمله زوریخ و مادرید درس خوانده است و هم اکنون استاد ارشد آکادمی صادرات آلمان واقع در اشتوتگارت وابسته به دانشگاه اشتاین بایس است. او نماینده انحصاری موسسه آموزش عال سوئیس SSHE در ایران است. دکتر ربانی سالها بدون واسطه از اساتیدی مانند جک کنفیلد، برایان تریسی، جان دمارتینی، مک دونالد و ... تعلیم دیده است و جایزه های متعددی از آن ها دریافت نموده است.