
تیم سازی و استخدام موفق
مایکل جردن، یکی از بزرگترین اسطورههای بسکتبال در مورد اهمیت کار تیمی و تیم سازی میگوید: با هوش و استعدادتان در یک مسابقه برنده خواهید شد اما با کار گروهی قهرمان مسابقات میشوید.
یک استارتاپ یا یک سازمان روی اعضا و یا بهاصطلاح تیم خود میچرخد. اعضای مجموعه مثل یک چرخدنده در یک سیستم مکانیکی بزرگ هستند. اگر یکی از این چرخدندهها خوب کار نکند کار سیستم مختل میشود. اینجاست که اهمیت کار تیمی در سازمان و یا استارتاپ دیده میشود. کار تیمی موفق میتواند یک مجموعه را قدرتمندتر و حرفهایتر جلو ببرد. مشکلات را کمتر کند و مسیر رشد مجموعه و اعضای آن را هموارتر کند. بالعکس اعضای تیمی که باهم هماهنگ نباشند و درست کار نکنند میتوانند یک کسبوکار خوب را از بین ببرند.
در دوره تیم سازی و استخدام موفق میآموزید چگونه یک تیم عالی بسازید؟ چگونه افراد برتر را جذب تیم خود کنید؟ چگونه با کارکنانتان قرارداد ببندید؟ نحوه استخدام اعضای تیم با عملکرد بالا چگونه است؟ چگونه به تیم خود انگیزه بدهید؟ چگونه یک تیمی داشته باشید که شمارا به موفقیت نزدیک کند.
اگر یک تیم خوب داشته باشید، حتی اگر ایده شما متوسط باشد، همفکری و تلاش و همکاری اعضای تیم شمارا به موفقیت میرساند. اما اگر یک ایده عالی داشته باشید، اما تیمتان نامناسب باشد، شکست خواهید خورد. از 20 دلیل شکست استارتاپ ها، سومین مورد آن، نداشتن تیم مناسب است. انتخاب تکتک اعضای تیم استارتاپ، سختترین کار یک استارتاپ است.
موفقیت یک کسبوکار، شدیداً به تیم و اعضای آن بستگی دارد. به بیانی دیگر هر کسبوکار، برای اینکه بتواند به موفقیت دست یابد، نیازمند یک تیم قوی و حرفهای از همان ابتدای راهاندازی است؛ و برای تشکیل یک تیم حرفهای، نیازمند افرادی با مهارتها و دانش متفاوت است. قطعاً یک نفر بهتنهایی نمیتواند از عهده انجام وظایف متفاوتی همچون ایده پردازی، تولید محتوا، حسابداری، بازاریابی و … بربیاید؛ شما در صورتی میتوانید یک تیم استارتاپی موفق داشته باشید که افراد مستعد و علاقهمند با مهارتهای گوناگون را در کنار یکدیگر و در قالب یک تیم داشته باشید و با تقسیمکار و ایجاد همکاری در بین اعضا هم به پیشرفت فردی اعضا و هم به پیشرفت کسبوکار خود کمک کنید.
داشتن تیم خوب ازنظر سرمایهگذاران نیز بسیار مهم است فرقی نمیکند که میخواهید سرمایه خود را از طریق وام، سرمایهگذار خطرپذیر و یا یک شتابدهنده تأمین کنید؛ درهرصورت سرمایهگذار موردنظر شما در وهله اول به تیم شما نگاه میکند و درواقع روی تیم شما سرمایهگذاری میکند نه ایده شما. پس اگر ایدهای دارید و میخواهید آن را عملی کنید و اعتماد سرمایهگذاران را نیز به خود و ایدهتان جلب کنید قبل از شروع حتماً به دنبال یافتن همتیمیهای خوب برای استارتاپ و کسبوکار خود باشید.
