مدیریت مالی و تأمین سرمایه برای راهاندازی کسبوکار
مقدمه
آنچه در این دوره می آموزید
فصل اول
روش های تامین مالی
فصل دوم
کی شروع کنیم؟
فرایند سرمایه گذاری
منبع سرمایه
تفاهم نامه سرمایه گذاری
فصل سوم
چند درصد به سرمایه گذار بدهیم؟
ارزش گذاری استارتاپ
روش های ارزش گذاری استارتاپ
موفقیت در مذاکرات
اسلاید های ارائه
اطلاعات تکمیلی
نرخ سوختن
مثالی از سرمایه گذاران فرشته
منابع تکمیلی
اسلایدهای دوره مدیریت مالی و تأمین سرمایه
جزوه
سخنرانی آسانسوری
گامهای بعدی
آنچه در جلسه بعدی خواهید آموخت
همانطور که میدانید، کسبوکارها برای راهاندازی، پایداری، رشد و موفقیت به منابع مالی نیاز دارند. این در حالی است که تأمین مالی و جذب سرمایه برای توسعه ایدههای نوآورانه، خصوصاً استارتاپها، همواره یکی از موانع بزرگ بر سر راه صاحبان این ایدهها و کارآفرینها که اغلب از گروههای جوان و کوچک تشکیلشدهاند، بوده و جذب سرمایه از منابع بیرونی برای کسبوکارهای نوپا کار دشواری بهحساب میآید.
همچنین در علم مالی گفته میشود، وجه نقد پادشاه است. این جمله به اهمیت منابع مالی و جریانات نقدی مثبت برای ادامه حیات اقتصادی کسبوکار اشاره دارد.
حال که به اهمیت تأمین مالی و جذب سرمایه برای راهاندازی، رشد و توسعه کسبوکار پی بردیم. سؤالات اساسی برای جذب سرمایه مطرح میشود، چگونه سرمایهگذار پیدا کنیم؟، چند درصد به سرمایهگذار بدهیم؟، چگونه توسط سرمایهگذار انتخاب شویم؟، چه مقدار پول از سرمایهگذار بگیریم؟ چگونه کسبوکار یا استارتاپ خود را ارزشگذاری کنیم؟ و....
مباحث تأمین مالی و جذب سرمایه از گنگترین و گمترین مباحث است و مورد پرسش تمام کارآفرینها است. خبر خوب این است که در دوره مدیریت مالی تأمین سرمایه برای راهاندازی، محمدمهدی ربانی مؤسس اپلیکیشن آموزشی ویدان، به همه این سؤالات پاسخ میدهند. به کمک این ویدان یاد میگیرید چگونه و به کمک چه منابعی برای از صفر تا ۱۰۰ استارتاپ خود سرمایه جذب کنید.
جذب سرمایه برای استارتاپها اصلاً کار سادهای نیست، زیرا ریسک سرمایهگذاری بر روی کسبوکارهای نوپا بهراحتی توسط سرمایهگذاران پذیرفته نمیشود. استارتاپها باید تا حد ممکن فضایی ایجاد کنند تا سرمایهگذاران استارتاپها بتوانند به موفقیت ایدههای تجاری آنها اعتماد داشته باشند. شما به کمک آموزش دوره تأمین مالی و جذب سرمایهگذاری، بهراحتی و با کسب آمادگی حداکثری میتوانید، با سرمایهگذاران مذاکره کنید.
در دورانی که با تغییرات سریع بازار، رقابت شدید و تعداد بیشتر کارآفرینها نسبت به سرمایهگذاران مواجه هستیم، کسانی در این رقابت برندهاند که بتوانند زمانشان را بهتر مدیریت کنند و سرمایه لازم برای راهاندازی، رشد و توسعه استارتاپ خود را بهموقع و هوشمندانه جذب کنند.
مباحث آموزشی دوره مدیریت مالی و تأمین سرمایه برای راهاندازی کسبوکار عبارتاند از:
معرفی انواع روشهای تأمین مالی، انواع روشهای تأمین مالی در مراحل ابتدایی کسبوکار، زمان مناسب برای جذب سرمایه، پول هوشمند چیست؟، چگونه برای ارتباط با سرمایهگذار آمادگی کسب کنیم؟، معرفی منابع سرمایه، چه زمانی از چه منبعی سرمایه جذب کنیم؟، هدف اصلی هرکدام از سرمایهگذاران چیست؟، معرفی انواع سهام، تفاهمنامه سرمایهگذاری و راستی آزمایی چیست؟، معرفی نکات طلایی در ارتباط با سرمایهگذاران، چند درصد به سرمایهگذار بدهیم؟، رقیقسازی چیست؟، ارزشگذاری و انواع ارزشگذاری استارتاپها چگونه است؟، منابع خلق ارزش چه هستند؟، معرفی اطلاعات موردنیاز برای ارزشگذاری استارتاپها، پیشرانهای خلق ارزش چه هستند؟، موفقیت در مذاکره با سرمایهگذاران به چه عواملی بستگی دارد؟، نحوه ارائه اسلاید برای نمایش ایده جهت جذب سرمایه چگونه باشد؟، نرخ سوختن چیست؟، سرمایهگذاران فرشته چه کسانی هستند؟
پس از پایان این دوره ذهنیت شما نسبت به استارتاپها و اعداد و رقمها عوض میشود و امیدوارتر میشوید و از بروز اشتباهات احتمالی جلوگیری میشود. بهترین سرمایهگذاری، سرمایهگذاری روی خودتان است. اگر خواهان رشد و ثروت هستید، این دوره را ببینید و به دوستان خود معرفی کنید.
اساتید دوره

محمد مهدی ربانی
او هشت سال پیش وقتی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه اصفهان بود، با سه تن از دوستانش یک پارکینگ در خیابان استاد مطهری اجاره می کنند و با سرمایه صفر مجله پنجره خلاقیت را تاسیس می کنند. او هم اکنون مدیرمسئول مجله است. این مجله هم اکنون یکی از موفق ترین رسانه ها در زمینه کارآفرینی در کشور است. این مجله یکی از اهدافی بوده که مدرس این دوره با استفاده از همین استراتژی ها در جوانی به آن دست یافته است. دکتر ربانی همچنین مدیرمسئول انتشارات نگاه نوین (مالک برند ثروتمندان خودساخته) است که کتاب های منتشر شده توسط این انتشارات جزو پرفروش ترین کتاب های ایران هستند. حتما با کتاب اثر مرکب دارن هاردی آشنا هستید که اولین بار انتشارات ثروتمندان خودساخته آن را به مردم ایران معرفی کرد. محمد مهدی ربانی با اینکه علاقه زیادی به تدریس دارد و مدرس دانشگاه است، عقیده دارد که امروزه به افرادی نیز نیاز داریم که هم دانشگاهی باشند و هم در کف بازار، تجارت کنند تا دانش کاربردی را بتوانند به دیگران آموزش دهند. به همین دلیل او از 18 سالگی به کار ویزیتوری کتاب و دارو در داروخانه ها مشغول شد و هم اینک موسس داروسازی دیموند، یکی از نوآورترین داروسازی های کشور است. شرکت تینو که در زمینه اختصاصی استارتاپ ها مشغول به کار است، یکی دیگر از فعالیت های اجرایی اوست. به اندام دکتر کرمانی، سالم باش و ... استارتاپ هایی هستند که دکتر ربانی مستقیما در به وجودآمدن شان نقش داشته است. دکتر ربانی قبل از 30 سالگی، ده ها برنامه زنده تلویزیونی داشته و خدمت گذار عموم مردم ایران بوده است. ده ها مقاله و کتاب به صورت مکتوب به مخاطب خود ارایه داده است و ماموریت خود را کمک به دیگران برای رسین به اهداف خود می داند. او به صورت مستقیم در دانشگاه های داخلی و خارجی از جمله زوریخ و مادرید درس خوانده است و هم اکنون استاد ارشد آکادمی صادرات آلمان واقع در اشتوتگارت وابسته به دانشگاه اشتاین بایس است. او نماینده انحصاری موسسه آموزش عال سوئیس SSHE در ایران است. دکتر ربانی سالها بدون واسطه از اساتیدی مانند جک کنفیلد، برایان تریسی، جان دمارتینی، مک دونالد و ... تعلیم دیده است و جایزه های متعددی از آن ها دریافت نموده است.