ارزیابی پروژه (تصمیم گیری و سناریوها)
پیش گفتار
آنچه در این دوره خواهیددید.
هفته اول
مقدمه و مرور دوره
مقدمه - شرط ارزیابی پروژه ها
ارزش زمانی پول
تحلیل NPV پروژه ها
تکنیک های ارزیابی دیگر
هزینه سرمایه
هفته دوم
مقدمه و تحلیل جریان های نقدینگی - فاز اولیه
تحلیل جریان های افزایشی - فاز عملیات
تحلیل جریان های افزایشی - فاز نهایی
مثال - دستگاه جدید تولید
ملاحظات کلیدی در ارزیابی ها
هفته سوم
مقدمه ای بر صورت های مالی
ترازنامه و صورت درآمد
صورت جریان نقدینگی
هفته چهارم
مقدمه و ساختن جدول اکسل
پیش بینی جریان های نقدینگی آتی
محاسبه NPV و IRR
فرمول بندی و ارزیابی سناریوهای جایگزین
عبور از چشم انداز زمانی محدود
جمع بندی دوره
این دوره برای این طراحی شده تا نحوه استفاده از مدل های کمّی برای تبدیل داده ها به تصمیم گیری بهتر در کسب و کار را نشان دهد.
شما در این ویدان می آموزید که چگونه از مدلها برای تسهیل در تصمیم گیری ها استفاده کنید و تصمیم گیری ها را برای رسیدن به بهترین نتایج انجام دهید.
هدف اصلی این دوره این است تا به شما کمک کند که چگونه پروژه های خود را ارزیابی کنید
دو تن از برترین اساتید دانشکده وارتون، فرایندهای گام به گام مدل سازی سناریوهای مالی و کاری معمول را نشان می دهند تا توانایی خود برای ساختار بخشیدن به مشکلات و رسیدن به دیدگاه های ارزشمند درباره گزینه های جایگزین را بهبود دهید. زمانی که مدلی از واقعیت موجود، ریسک های احتمالی و سناریوهای جایگزین ساختید، می توانید بهترین راهکار برای کسب و کار خود را با استفاده از ابزارها و تکنیک های تصمیم گیری معرفی شده در این دوره تعیین کنید.
آنچه در این ویدان می آموزید:
- شرط ارزیابی پروژه ها
- ارزش زمانی پول
- تحلیل NPV پروژه ها
- هزینه سرمایه
- تحلیل جریان های افزایشی
- صورت جریان نقدینگی
- ترازنامه و صورت درآمد
- محاسبه NPV و IRR
اساتید دوره

ریچارد لمبرت
تحقیقات استاد لمبرت در موضوعات حسابداری مدیریتی و مالی تمرکز دارد. به طور مشخص به رابطه بین اطلاعات و هزینه سرمایه در شرکتها و اینکه شرکتها چطور از اطلاعات برای ارزیابی عملکرد استفاده می کنند می پردازد. مقالات او در The Accounting Review، Journal of Accounting Research، Journal of Accounting and Economics، Rand Journal of Economics، و Strategic Management Journal به چاپ رسیده است. او دوره گزارشات مالی را در برنامه های آموزشی MBA و WEMBA تدریس میکند که دوره اصلی حسابداری مالی در برنامه WEMBA است، و سمینارهایی در مقطع دکترا دارد. همچنین در برنامه های آموزش اجرایی مختلفی شرکت دارد و چندین جایزه آموزشی دریافت کرده است. استاد لمبرت در گذشته در دانشگاه استنفورد تدریس میکرد. دکترای خود را در 1982 از دانشگاه استنفورد، کارشناسی ارشد آمار را در 1980 از دانشگاه استنفورد و کارشناسی مهندسی برق را در 1977 از دانشگاه جورجیا اخذ کرده است.