گزارش از سومین جلسهٔ ضیافت میت MEET

گزارش از سومین جلسهٔ ضیافت میت MEET
در این مقاله:
سومین ضیافت مجمع کارآفرینان خاورمیانه ویدان (MEET) با حضور جمعی از کارآفرینان، صاحبان کسب‌وکار، تجار و بازرگانان موفق از سراسر کشور، روز پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت از ساعت ۱۸ الی ۲۳ در پالاس کلاس لواسان برگزار شد. MEET بستری برای شبکه‌سازی و ارتباطات هدفمند، جهت ارتقاء کسب‌وکار است. در MEET افراد باهم آشنا می‌شوند، از یکدیگر یاد می‌گیرند و ایده‌هایشان را به اشتراک می‌گذارند و ارتباطات قوی و مؤثری را باهم برقرار می‌کنند تا شرایط بیزینس خود را با هم‌فکری و همکاری یکدیگر رشد دهند.

ضیافت MEET در بخش نخست

ضیافت میت ساعت ۶ بعدازظهر در پالاس کلاس، با قرائت آیاتی چند از کلام ا… مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و سخنرانی کوتاه آغاز شد. سپس محمدمهدی ربانی، به‌عنوان میزبان این برنامه، ضمن خوشامدگویی به حاضران در ضیافت، توضیحاتی در رابطه با شبکه سازی دادند انتقال تجربیات 3 مهمان برجسته در اولین ضیافت کارآفرینان خاورمیانه (MEET) در این ضیافت از 3 مهمان دعوت‌شده بود، که تجربیات خودشان را با حاضرین در این برنامه به اشتراک بگذارند. بهروز فروتن بنیانگذار صنایع غذایی شرکت بهروز اولین مهمان جلسه سوم ضیافت میت بودند.ایشان تجربیات خود در زمینه کارآفرینی در اختیار حضار قرار دادند جهانبخش سنجابی شیرازی دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق دومین مهمان جلسه سوم ضیافت میت بودند. ایشان از تجربیات در سال هایی که مشغول به فعالیت بودند برای حضار صحبت کردند مهدی کنعانی مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، مشاور و ارزیاب بازار روسیه و اوراسیا در شرکت شهرک‌های صنعتی، سومین مهمان دعوت‌شده در سومین ضیافت میت بودند. مهدی کنعانی علاوه بر انتقال تجربیات خود،دلار و سرمایه گذاری های روز دنیا صحبت کردند به گواهی مهمانان حاضر در این ضیافت، سومین ضیافت میت، بسیار مفید ارزیابی شد و اکثریت افراد حاضر در این برنامه رضایت خود را از حضور در این ضیافت‌ها ابراز کردند [envira-gallery id="21908"]
دیدگاه کاربران (0)