تحقیقات انجمن نوآوری مالی انگلستان نشان میدهد ۷۰ درصد از شرکتهای کوچک فینتک در این کشور حدود ۶ ماه یا کمتر ذخیره مالی دارند و ۷۷ درصد آنها نیز نگران دور بعدی تامین بودجه خود هستند.
به گزارش فاینکسترا، براساس مطالعه انجام گرفته از سوی انجمن مالی انگلستان(Innovate Finance) با بررسی ۱۲۶ استارتاپ فینتک که ۶۱ درصد از آنها کمتر از ۲۵ کارمند داشتند، مشخص شد که ۶۰ درصد از این استارتاپها به دنبال یک استراتژی برای بقا در دوران بحران کرونا هستند.
همچنین بررسیهای صورت گرفته از سوی این انجمن نشان میدهد که ۳۲ درصد این استارتاپها به دنبال روشهای دیگر برای کسب درآمد و ۳۰ درصد آنان به دنبال گردش تجاری بودند و همچنین ۱۱ درصد آنها قصد داشتند فعالیت خود را به طور کامل یا مقطعی متوقف کنند و این آمار نشان دهنده وضعیت متزلزل استارتاپهای کوچک است.
براساس این گزارش، شرکتهای کوچک بیشتر از شرکتهای بزرگ نگران آینده هستند و عقیده دارند که این نگرانی مستقیما از بحران کرونا نشات میگیرد، البته ۹ فینتک نیز در این نظرسنجی چنین نظری را رد کردهاند.
از سوی دیگر عمده پاسخدهندگان از زمان آغاز قرنطینه کمک مالی دریافت نکردهاند. همچنین استارتاپهایی که تزریق بودجه داشتند نیز عمدتا این پول را در ازای سود بالا یا سهام شرکتشان دریافت کرده بودند.
تحقیقات جدید CBI نشان داد که همهگیری کرونا روی تامین بودجه فینتک تاثیر چشمگیری داشته است و از لحاظ معاملات فینتک بدترین سه ماهه اول سال پس از 2016 و از لحاظ بودجه بدترین دوره پس از 2017 محسوب میشود.
براساس بررسیهای انجمن مالی انگلستان، سه شرکت از هر چهار شرکت مورد بررسی با درخواست وام به کمکهای دولتی روی آوردند.
با این حال شارلوت کراسول مدیرعامل این انجمن میگوید بسیاری از شرکتهای فینتک به دلیل روند رشدی که داشتند، براساس الگویهای فعلی دولت مجاز به استفاده از این کمکهای دولتی نیستند.
او میگوید: «روشن است که بخش فینتک درنتیجه کرونا با کسری بودجه چشمگیری مواجه شده است.
باید هرچه زودتر پیش از اینکه دیر شود اقدام کنیم. این خطر وجود دارد که در صورت حل نشدن مشکلات، شرکت های بسیاری در این بخش را که بیشترین سرعت رشد در اقتصاد انگلستان را دارند از دست بدهیم.
اکنون نباید به این استارتاپها پشت کرد، چراکه بعدها هزینه آنرا خواهیم پرداخت».
منبع: فاینکسترا به نقل از وبسایت پیوست