گزارش از ضیافت دوازدهم میت MEET

گزارش از ضیافت دوازدهم میت MEET

ضیافت دوازدهم مجمع کارآفرینان خاورمیانه ویدان (Meet) با حضور بیش از 200 کارآفرین، صاحبان کسب‌وکار، تجار و بازرگانان موفق و اساتید سرشناس از سراسر کشور، روز پنجشنبه 11 اسفند از ساعت ۱6 الی ۲2 در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد. در MEET میهمانان شبکه‌سازی می‌کنند، همفکری می‌کنند، مشورت می‌کنند، ایده‌هایشان را به اشتراک می‌گذارند و ارتباطات قوی و مؤثر می‌سازند تا شرایط کسب‌وکارشان را با همفکری و همکاری یکدیگر رشد و توسعه دهند. ضیافت‌های MEET با هدف شبکه‌سازی و برقراری ارتباطات هدفمند، جهت ارتقا کسب‌وکارها و صاحبان کسب‌وکار برگزار می‌شود. در ضیافت دوازدهم MEET آقای دکتر کنعانی، آقای دکتر محمدرضا عمرانی، آقای دکتر سعید منصور افشار، آقای سهیل رضایی، آقای دکتر فرشاد به آبادی، آقای حسین یاغچی، اساتید درجه اول کشور و ستارگان کارآفرین کشور دعوت شده بودند که تجارب خود را با شرکت‌کنندگان به اشتراک بگذارند.   گزارش اجمالی از ضیافت دوازدهم MEET ضیافت دوازدهم میت ساعت 4 بعدازظهر در هتل پارسیان آزادی تهران، با قرائت آیاتی چند از کلام ا… مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.     ضیافت دوازدهم میت در هفت بخش برگزار شد بخش اول با سخنرانی دکتر محمدمهدی ربانی شروع شد که ایشان ضمن عرض خیرمقدم و خوشامدگویی به حاضران در جلسه، به معرفی مهمانان ضیافت دوازدهم و موضوعات سخنرانی آن‌ها پرداختند. در بخش دوم جناب آقای دکتر مهدی کنعانی، مشاور مالی هلدینگ‌ها و مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران، درباره وضعیت اقتصادی کشور سخنرانی کردند و تحلیل خود را در رابطه با آینده اقتصاد ایران بیان کردند. در بخش سوم جناب آقای دکتر محمدرضا عمرانی در رابطه با تجاربشان صحبت کردند. در بخش چهارم جناب آقای دکتر سعید منصور افشار سخنرانی کردند. در بخش پنجم جناب آقای سهیل رضایی، مدرس خودشناسی به روش پروفسور یونگ در رابطه با حال خوب و بد سازمان‌ها صحبت کردند. در بخش ششم دکتر فرشاد به آبادی دکترای ژئوپلیتیک و مشاور اقتصادی و سرمایه گذاری تجاربشان را با حضار به اشتراک گذاشتند. در بخش هفتم جناب آقای حسین باغچی سردبیر مجله خلاقیت در رابطه با تجاربشان و چاپ اولین کتاب میت صحبت کردند. در این برنامه از افراد مختلف با نظرات متفاوت دعوت شده بود که تحلیل‌هایشان از شرایط اقتصادی کشور را به اشتراک بگذارند. همچنین کتاب MEET که شامل اطلاعات بزرگترین کارآفرینان ایران و صاحبان کسب و کار است به شرکت کنندگان در این ضیافت تقدیم شد. به زودی کتاب MEET در سراسر کشور توزیع خواهد شد.   بخش پذیرایی در ضیافت میت در پایان هر بخش، از حضار در جلسه با انواع میوه، شیرینی و نوشیدنی‌های گرم و سرد پذیرایی شد که مهمانان از این فرصت‌ها هم برای آشنایی با یکدیگر و شبکه‌سازی استفاده می‌کردند. ساعت ۲۲ همه مهمانان برای صرف شام دعوت شدند و ساعت ۲۳، ضیافت دوازدهم میت با رضایت مهمانان این برنامه پایان یافت. شرکت‌کنندگان در ضیافت‌های میت از طریق شنیدن تجربیات مهمانان یاد می‌گیرند چطور باوجود چالش‌های فراوان، کسب‌وکارشان را چندین پله رشد دهند و یک کسب‌وکار بزرگ و موفق بسازند. این ضیافت‌ها فرصت بسیار عالی برای رایزنی، شبکه‌سازی، ملاقات با کارآفرینان، صاحبان کسب‌وکار و افراد موفق است. در صورت تمایل می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۲۲۸۹۷۹۷ تماس بگیرید و برای شرکت در رویدادهای بعدی میت هماهنگ کنید. [envira-gallery id="28128"]

دیدگاه کاربران (0)