چگونه کوچ و کوچینگ کسب و کار به ما کمک می کند

چگونه کوچ و کوچینگ کسب و کار به ما کمک می کند

چرا باید کوچ داشته باشم

امروزه عبارت بیزینس کوچینگ برای بسیاری از ما آشناست. ولی اینکه چرا بسیاری از افراد به آن گرایش پیداکرده‌اند و به این نتیجه رسیدند که بهتر است در زندگی و کسب‌وکارشان یک مربی و کوچ آن‌ها را همراهی کند، هنوز جای سؤال است.

جواب این سؤال شمارا شوکه می‌کند، شاید جواب آن چیزی نباشد که شما فکر می‌کنید. جواب آن ترس است.

کسانی که به‌طرف کوچینگ رفته‌اند به این دلیل است که کسب‌وکار آن‌ها به‌صورت دلخواهشان پیش نمی‌رود و از اینکه نمی‌توانند یک سری از مشکلات کسب‌وکار خود را حل کنند وحشت‌زده هستند. بنابراین تمایل دارند که یک کوچ استخدام کنند.

 

چگونه یک کوچ اثر می‌گذارد؟

تأثیری که یک کوچ می‌تواند روی عملکرد یک فعال حوزه کسب‌وکار داشته باشد به این صورت است که آن‌ها را متوجه این موضوع می‌کند که خودشان مسئول کارهایشان و نتایج حاصله هستند.

آن‌ها باید مسئولیت کارهایی که می‌دانند باید انجام دهند را به عهده بگیرند و درنتیجه درآمد، پول و ثروتی که لیاقت آن را دارند به دست بیاورند.

یک فرد بازاری، کاسب و معامله‌گر باید بداند که چگونه از ترس‌های بیهوده و نابجا عبور کرده و بتواند هر روز توانایی‌ها و مهارت‌های جدیدی کسب کند.

ممکن است تا الان ما کسب‌وکار آشفته‌ای داشته باشیم و به دلیل عدم آگاهی لازم، بیشتر درگیر مشتریان و محصولات مرجوعی و جروبحث با کارمندان خود بوده و هیچ زمانی برای فکر کردن به توسعه تجارت و ایجاد یک برند تجاری قوی برای ما باقی نمانده باشد و یا اینکه در ابتدای راه‌اندازی تجارت، کاری نداشتیم جز لیست کردن مواردی که هزینه زیادی برای ما برداشته، ولی هنوز هیچ خبری از بازده نیست و موضوع دیگر که بسیاری از صاحبین کسب‌وکار را به دام خود انداخته این تصور است که همه‌چیز را می‌دانند و هر مسئله و مشکلی که برای آن‌ها پیش می‌آید به عوامل بیرونی ارتباط می‌دهند.

  [caption id="" align="aligncenter" width="750"]راه‌حل چیست؟ چگونه کسب وکارها بدون کمک کوچینگ تجاری ضرر می بینند[/caption]

راه‌حل چیست؟

برای حل تمام مواردی که ذکر شد ما نیاز به کسب مهارت‌های مختلف داریم تا بتوانیم از منابع درونی خود برای پیشرفت و رشد کار و زندگی خود استفاده کنیم.

در فرآیند کوچینگ اطلاعات زیادی به ما داده می‌شود و ما متوجه این موضوع می‌شویم که همه‌چیز را نمی‌دانیم و بسیاری از موانع سر راه هم به دلیل همین کمبود اطلاعات لازم بوده است.

یک کوچ ما را به این مورد آشنا می‌کند که چطور کلمات و لحن صحبت کردن ما با مخاطب تأثیرات جادویی دارد و چگونه می‌توانیم با تکنیک‌های ارتباط مؤثر، رابطه طولانی‌مدت با مشتریان خود ایجاد کنیم.

خواسته بسیاری از ما این است که در کسب‌وکار خود موفق باشیم و هیچ علاقه‌ای به این‌که کسب‌وکار ما دچار رکود شود یا به طرف نابودی برود نداریم و اینکه بتوانیم بین کار و زندگی خود تعادل برقرار کنیم و این‌طور نباشد که آن‌قدر غرق مسائل کاری شویم که به ارتباطات و خانواده ما آسیب برسد.

برای رسیدن به این دنیای زیبا، لازم است که فرهنگ مسئولیت‌پذیری لازم را داشته باشیم و با برنامه‌ریزی کارآمد به این جایگاه دست‌یابیم.

 

چگونه با کمک بیزینس کوچینگ به رشد و توسعه کسب وکار سرعت دهیم؟

آن چیزی که در این مسیر احساس فوق‌العاده‌ای به ما می‌دهد، همراهی یک فرد یا گروه که مراقب اقدامات و موقعیت ما هستند و تمام تلاش آن‌ها برای این است که ما به قدم‌های بعدی و پله‌های بالاتر برویم.

اینجا برای ما روشن می‌شود که کمک گرفتن از یک کوچ چقدر اهمیت دارد و ما با آگاهی از این موضوع می‌توانیم به‌سادگی این فرایند را در زندگی و کسب‌وکار خود فعال کنیم.

همه ما می‌دانیم که نداشتن برنامه‌ریزی مناسب برای رسیدن به موفقیت مانند برنامه‌ریزی کردن برای شکست است.

کوچینگ تجاری، ابزار ماندن در عرصه رقابت و برنامه‌ریزی درست تجاری را در اختیار ما قرار می‌دهد، با این ابزار ما می‌دانیم در هر روز، هر هفته و هرماه چه‌کارهایی را باید انجام دهیم، اهداف کاملاً مشخص هستند و به کمک حس مسئولیت‌پذیری که کوچ در ما ایجاد کرده، یکی‌یکی اقدامات لازم را انجام می‌دهیم و کوچ همیشه از طریق تماس‌های منظم اطمینان حاصل می‌کند که در مسیر درست و به سمت هدفمان در حال حرکت هستیم و در مواقع لازم راهنمایی‌های درست او اقدام ما را اصلاح‌کرده و ما را در مسیر درست قرار می‌دهد.

  [caption id="" align="aligncenter" width="750"]کمک یزینس کوچینگ یک انتخاب درست آیا کمک بیزینس کوچینگ به تجارت یک انتخاب درست هست[/caption]

فرآیند کوچینگ یک انتخاب درست

بعد از رسیدن به این مرحله و رسیدن به یک سری از اهدافمان که سال‌ها بر زمین مانده بود متوجه می‌شویم که نمی‌توانستیم بدون کمک کوچینگ تجاری به این جایگاه برسیم و کوچینگ را برای خود یک انتخاب درست می‌دانیم.

هر کس می‌تواند یک تجارت چند صدمیلیونی و یا میلیاردی داشته باشد فقط باید آن رشته خواسته واقعی او باشد و کارهای لازم برای رسیدن به آن هدف را انجام دهد که در این زنجیره وجود یک کوچ تکمیل‌کننده حلقه‌ها می‌باشد.

در کشورهایی که فرهنگ کوچینگ جایگاه واقعی خود را پیدا کرده، صاحبین کسب‌وکار کاملاً به این موضوع واقف هستند که در دنیای رقابت و پیشرفت شگفت‌انگیز تکنولوژی، بدون کمک کوچینگ کسب وکار نمی‌توانستند به کسب‌وکار خود ادامه دهند و آن چیزی که باعث رشد جادویی شرکت‌های بزرگ در سرتاسر دنیا شده، حضور کوچ‌های حرفه‌ای و متخصص در مسیر آن‌ها بوده است.

 

از کوچینگ چه انتظاری دارید؟

در اینجا به این موضوع می‌رسیم که شما دوست دارید با استفاده از کوچینگ به کجا برسید؟

یا این‌که واضح‌تر بگویم تمام افرادی که برای مشاوره به ما مراجعه می‌کنند یک وجه مشترک دارند، آن‌ها می‌دانند امروز در حال چه فعالیتی هستند و از تمام احتمالات نیز باخبر هستند.

آن‌ها می‌دانند که کارهای بیشتر از این هم می‌توانند انجام دهند و درنهایت می‌دانند اگر برنامه‌ریزی داشته باشند بیشتر از این هم می‌توانند پیشرفت کنند.

  [caption id="" align="aligncenter" width="750"]همین امروز شروع کن تاثیرات و کمک بیزینس کوچینگ به کسب وکار[/caption]

همین امروز شروع کن

چیزی که برای هر صاحب کسب‌وکاری خوشایند است افزایش تعداد مشتریان و نهایتاً افزایش میزان فروش می‌باشد.

چیزی که من می‌دانم این است که اگر شما دوست دارید تجارتتان را ارتقا دهید یا مایلید درآمد بیشتر و هم‌زمان ذهن آرامی هم داشته باشید و خواهان آزادی بیشتری هم هستید.

همه این موارد با داشتن برنامه و مسئولیت‌پذیری امکان‌پذیری است. مسئولیت‌پذیری امروز شما در تک‌تک روزهای آینده، شمارا به هر چیزی که می‌خواهید می‌رساند.

یک کوچ، تجارت شمارا به شکل کامل بررسی می‌کند و جزئیات آن را مورد تحلیل قرار می‌دهد و درنهایت یک چارچوب را به شما معرفی می‌کند.

این چارچوب شامل یکسری اقدامات کوچک و مستمر است.

اگر شما این کارهای کوچک را به‌اندازه کافی انجام دهید و اگر روی مسیر تمرکز کنید قطعاً به نتیجه خواهید رسید و زمانی که کسب‌وکار ما تغییر کند زندگی ما نیز ارتقا پیداکرده و تغییر می‌کند.

ورود شما را به یک زندگی جدید و کسب‌وکار پیشرفته تبریک می‌گویم و امیدوارم شما با مسئولیت‌پذیری در مسیر درست قرار گیرید.

نویسنده: جناب آقای محمدصادق ربانی زاده از دانش پذیران دوره تربیت کوچ حرفه‌ای کسب‌وکار ویدان

دیدگاه کاربران (0)